October 4, 2022

Promenaden

Tivoli

Hækplanter

Leder du efter en hæk, der ikke kun er i foråret og om sommeren for en grøn udledning, men også i efteråret, og om vinteren er de grønne blade tilbage på planten? Vælg derefter hækplanter. På denne måde er du sikker på, at du nyder grøn og integritet hele året rundt.

En populær og overkommelig integritetstop er Privet hækplanter. Denne sikring vokser hurtigt og giver glatte resultater. Foretrækker du lidt mere farve i din have? Gloss Mispelhaag bliver rød og grøn og er en sand øjenfanger i din have!

Populære hurtigt voksende hækplanter

Noget at tænke på, er den hastighed, som sikringen vokser. Ved plantning af en ung taske, der vil være lav og ikke meget tæt på de første par måneder. Er dit mål at skabe privatliv med plantning af en hække.

Så er det tilrådeligt at vælge hurtigt voksende vandreturplanter. På denne måde vælger du en hæk, der vokser med en glat hastighed i højden og får også et komplet udseende hurtigt. Nedenfor giver vi en række eksempler på hurtigt voksende hække.

Populære lave hækplanter

Leder du efter en hækplanter, der lader dig lave en lav adskillelse til din forhave, eller du vil have en hække omkring din grænse eller terrasse? Så er et godt valg. Lag hækplanter.

Lav hække vokser ikke naturligt så hurtigt, så de forbliver lave. Du kan også holde en række arter til afgrøde hvert år. Gå til en grøn hække eller vælg lidt mere farve. For eksempel er Berberis tilgængelig i farverne grønne, røde og gule.

You may have missed

2 min read